Over mij

Een kort verhaaltje over mijzelf

Meer over Bert-Johan Mullender

Mijn naam is Bert-Johan Mullender. Ik ben een gepassioneerd online marketeer uit Dokkum. Werkzaam bij dé Volkswagen, Audi SEAT en ŠKODA dealer van Friesland: Van den Brug. Gek op clean web designs, web analytics en mooie dingen doen met internet. Ik help graag om meer rendement uit uw website te halen!


Achtergrond en meer

Bert-Johan & Marijke MullenderIk woon samen met mijn bijzondere vrouw Marijke en onze kinderen Esmee, Fleur en Daan in de Friese stad Dokkum. Ik ben een positief en nieuwsgierig persoon die graag op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen en kansen. Ik studeerde Communicatiesystemen in Groningen en Media en Entertainment Management in Leeuwarden. Mijn afstudeerscriptie (Recruitment on the web) werd genomineerd voor de Noorderlink scriptieprijs.

Na mijn studie ben ik in 2007 gestart als project manager bij HSCG / Creative Industries in Leeuwarden. Hier was ik verantwoordelijk voor de vertaling en aansturing van een aantal grote e-mental health interventies.

Een jaar later kreeg ik de kans om samen met een innovatief team een afdeling zoekmachine marketing op te zetten. In de laatste 5 jaar heb ik mijzelf gespecialiseerd en doorontwikkeld in internet marketing en strategie.

Hobby’s en interesses

Als ik niet bezig houd met online marketing dan kijk ik graag een film uit de IMDB top 250 film lijst. Ik luister graag naar Italiaanse muziek of geniet van een goede maaltijd (iets met pesto en mozzarella) Ik mag graag kijken naar (Duitse) auto’s. Ik hou van een warme zomerdag, Dokkum, een dagje vrij of leuke dingen doen samen met mijn vrouw.

Ik ben goed in / goed met:

  • Google Analytics (Analytics Qualified Individual)
  • Google Search Console
  • Google Adwords
  • Mailchimp (Monkey Love)
  • WordPress
  • Magento (eCommerce)
  • Google Data Studio
 • Kladblok

Een online marketeer die meer kan

Hoger, harder en verder dan een ander: ook website ontwerp en website ontwikkeling zijn naast internet marketing zijn geen probleem voor mij. Het totale online plaatje. Dus kort samengevat: Bert-Johan = ontwerp + ontwikkeling + internet marketing = rendement.

Nog meer info over mij? Bekijk mijn digitale CV: Linkedin Bert-Johan Mullender of kijk op mijn Facebook profiel.